Nieuw bij Bariseau Mottrie: Leapmotor!

Vanaf vandaag breidt ons aanbod uit met een nieuw merk: Leapmotor! Naast Opel, Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Nissan en Maxus, hebben we nu ook de elektrische voertuigen van Leapmotor in huis.

Wat is Leapmotor precies?

Leapmotor is een jong, dynamisch merk uit China dat snel naam heeft gemaakt in de wereld van elektrische auto’s. Ze ontwerpen moderne, stijlvolle voertuigen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook echt plezierig om te rijden. Met hun cutting-edge technologieën, strakke ontwerpen en aantrekkelijke prijzen brengen ze een frisse wind in de auto-industrie.

Wat kun je verwachten van Leapmotor?

1. De nieuwste technologie: Leapmotor zit boordevol met de nieuwste snufjes op het gebied van elektrische voertuigen. Van geavanceerde batterijen tot slimme rijhulpsystemen, ze hebben het allemaal.

2. Strak design en comfort: De auto’s zien er niet alleen fantastisch uit, maar het interieur is ook echt een feestje om in te zitten. Comfort en stijl zijn absoluut topprioriteit bij Leapmotor.

3. Groen en efficiënt: Ben je bezig met het verminderen van je ecologische voetafdruk? Leapmotor’s voertuigen zijn ontworpen met het milieu in gedachten, van productie tot rijden.

Wat betekent dit voor jou?

Met de komst van Leapmotor hebben we nu een nog breder aanbod van elektrische voertuigen voor je klaarstaan. Of je nu je eerste elektrische auto zoekt of je huidige wagen wilt upgraden, wij staan klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Kom langs in onze vestigingen in Roeselare of Brugge en ontdek zelf wat Leapmotor te bieden heeft. Tot snel!