De lancering van de Alfa Romeo Junior in Brugge: Een succesvolle roadshow

Van maandag 22 juli tot en met woensdag 24 juli vond er iets speciaals plaats bij Garage Deboo by Bariseau Mottrie in Brugge: de lancering van de gloednieuwe Alfa Romeo Junior VELOCE. Iedereen was heel enthousiast & wij snappen volledig waarom!

Elektrische innovatie op z’n best

De Alfa Romeo Junior VELOCE is helemaal elektrisch en laat zien wat er mogelijk is met moderne auto’s. Met een gecombineerd rijbereik van 410 km hoef je je nooit zorgen te maken dat je met een lege batterij komt te staan. Of je nu vlug boodschappen wil doen of een dagtrip naar een verdere stad, deze auto brengt je waar je maar heen wilt zonder moeite.

En als je onderweg toch moet opladen, hoef je niet lang te wachten. Binnen 27 minuten laad je de batterij op van 20% naar 80%. Voor je het weet, ben je weer op de weg!

Een interieur dat indruk maakt

Het interieur van de nieuwe Junior is zowel sportief als stijlvol. Alles is ontworpen rond de bestuurder, waardoor je je meteen thuis voelt achter het stuur. Met de hoogwaardige materialen en het strakke design voel je je elke keer dat je instapt alsof je in een luxe auto rijdt.

Ruimte X 100

Of je nu een weekendje weg gaat of een lange roadtrip plant, de Alfa Romeo Junior heeft met 400 liter kofferruimte meer dan genoeg plaats voor al je materiaal.

Heb je de roadshow gemist?

Als je de roadshow in juli hebt gemist, is er geen reden tot paniek. Vanaf 26 augustus kun je de Alfa Romeo Junior VELOCE zelf komen ontdekken! En ja, je kan nu al jouw testrit boeken!